VELKOMMEN

Her finder du et digitalt og interaktivt undervisningsmateriale for alle unge mellem 14 - 20 år. Det henvender sig samtidig til forældre, lærere, pædagoger m. fl.

Hver dag må unge med psykiske problemer eller en psykisk lidelse kæmpe med vanskeligheder, som kan være svære for andre at forstå. Det kan være svært at vide, hvilken hjælp man kan søge og hvor. Og svært at vide, hvordan man kan hjælpe sig selv og andre.

Vær med til at bryde tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom og bliv klog på nye veje til at forbedre trivsel og livskvalitet blandt unge i Danmark.

Bryd tavsheden – Ta’ fat i hinanden er produceret med støtte fra Den A.P. Møllerske Støttefond, TrygFonden, Foreningen Østifterne, Det Obelske Familiefond og Familien Hede Nielsens Fond.

SPOTS

9 korte spots, der sætter spot på temaer som fordomme, tabu, tavshed og venskab. Til hvert spot finder du aktivitetsforslag til undervisningsbrug.

lÆS MERE

INTERAKTIVE FILM

Hvordan har man det, når man som ung mærker tegn på en psykisk lidelse? I 5 interaktive dilemmafilm får du mulighed for at sætte dig i andres sted og vælge, hvordan filmen udvikler sig med dig ved roret. Til filmene findes også aktivitetsforslag til undervisningsbrug.

lÆS MERE

AKTIVITETER

Oplysende, spændende og sjove aktiviteter for unge. Til undervisningsbrug eller til brug i fritiden. Her finder du også gode råd og flere materialer. Book fx en ambassadør, der har egne erfaringer med psykisk sygdom, og som kan inviteres til at holde oplæg og indgå i en debat.

Se mere

Til læreren

Vær med til at sætte fokus på børn og unges trivsel. Hjælp unge med at søge hjælp i tide. Find vejledning, aktivitetsforslag, gode råd og nyttige links til din undervisning. Se mere

Download PDF