100 km 10 x 10 km for Mental Sundhed

Tidspunkt: 01. juni 2021 kl. 10:00 - 10. oktober 2021 kl. 23:30 Sted: Hele landet,
DAI (Dansk Arbejder Idrætsforbund) inviterer igen til Cykelkampagne 100 km for Mental Sundhed (10 ture a 10 KM) I 2021. Deltagelse er gratis for alle, der er medlemmer af DAI, og andre interesserede er også velkomne. Vi har alle brug for at få vind i håret og frisk luft til hjerne, og hjerte hver eneste uge. Det holder humøret højt, og giver stærke stænger.

SÅDAN FUNGERER DET
Kampagnen er kort fortalt, at I som arrangementets ansvarlige, som minimum tilbyder èn ugentlig cykeltur på mindst 10 km. Kampagnen starter 1. juni og kører frem til 10. oktober, hvor den sidste cykeltur på 10 km, samtidig markerer verdens mentale sundhedsdag. Man kan tilmelde sig som arrangementsansvarlig f.eks. som et bosted, værested eller en forening.

HVAD KRÆVER DET AF JER
At I udpeger som min. èn og gerne flere frivillige cykelkaptajner, som vil stå for turene og samtidig holde lidt styr på, de som cykler med. Til de vedholdende, som cykler med på minimum 10 ture, er der mulighed for at deltage i lodtrækningen om en flot hverdagscykel. Det kræver dog at I udleverer et klippekort, som I får tilsendt sammen med det øvrige PR materiale.
Pris: Gratis
Arrangør: DAI - Idræt For Sindet, i samarbejde med lokale arrangører