Nyheder

24.10.2021

Cabi afholder Sygefraværsevent i uge 47 - 360 grader om forebyggelse

I hele uge 47 (den 22. nov. til den 25. nov.) sætter Cabi - bedre arbejde til flere fokus på forebyggelse af sygefravær med en digital Sygefraværsevent, hvor der vil være 3 MasterClasses, 11 gratis webinarer og 2 gratis debatarrangementer, Fagligt Forum og Monopolet.

Indholdet er målrettet statslige, regionale, kommunale og private arbejdspladser og dem, der arbejder enten som leder eller med HR, TRIO mv. 

Temaet i år er forebyggelse af sygefravær, som Cabi afdækker gennem forskning og eksempler fra praksis. Man vil kunne høre om konkrete erfaringer med brug af en række redskaber til forebyggelsesarbejdet, og man inviteres også ind til deltagelse på de to events Fagligt Forum og Monopolet.

På tre MasterClasses i løbet af ugen kan man få inspiration fra forskerne Karsten Mellon og Rikke Østergaard, der sætter fokus på henholdsvis tillidsfuld ledelse og følelsesmæssig forurening. Man kan også høre Ann Christina Matzen Andreasen, Centerleder i Gentofte Kommune, der med sit oplæg ”Det starter et andet sted” sætter fokus på, at arbejdet med at nedbringe sygefraværet starter med kulturen.

Og så kan man på 11 gratis webinarer møde medarbejdere fra Cabi, der sammen med forskere og ledere fra bl.a. regioner og kommuner, repræsentanter fra organisationer som BFA, NFA og mange flere sætter fokus på, hvordan man kan komme 360 grader rundt om arbejdet med at nedbringe sygefraværet.

Man kan tilmelde sig via linket:

https://www.cabiweb.dk/netvaerk-arrangementer/sygefravaersevent-2021/