Nyheder

10.05.2012

EN AF OS søger oplægsholdere

EN AF OS-kampagnen sætter nu fokus på arbejdsmarkedet og søger i den forbindelse oplægsholdere, som kan være med til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked.

EN AF OS har i øjeblikket fokus på arbejdsmarkedet. Vi vil gerne nedbryde fordomme, usikkerhed og tvivl, som ledere og medarbejdere kan have i forhold til at have en kollega, der har en psykisk sygdom. Vi skal ud på både offentlige og private arbejdspladser, jobcentre, uddannelsesinstitutioner og lign og holde oplæg. Derfor er vi i fuld gang med at samle og uddanne et formidlerkorps, der kan løse den opgave.

Så er du i arbejde, på vej tilbage til arbejdsmarkedet eller har du bred erfaring med arbejdsmarkedet (fra jobcenter, mentorordning, beskæftigelse på normale eller særlige vilkår), og har du lyst til være med til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked med plads til alle, er du måske den oplægsholder og formidler vi leder efter. Det er vigtigt, at du er så langt i din recovery-proces, at du har overskud til at stille dig op i forskellige sammenhænge og forholde dig til forskellige grupper. Du skal have lyst og interesse i også at dele den del af din historie og erfaringer, der er relevante i forhold til arbejdspladser.

Kan du svare ja til ovenstående, vil EN AF OS gerne invitere dig til at deltage i et 3-dages gratis formidlingskursus i København d. 21., 22. og 29. maj (kl. 10-15 alle tre dage) på Kulturstationen ved Vanløse station. Formålet med kurset er at styrke dine evner som oplægsholder og ambassadør for EN AF OS. Som sagt skal ambassadørerne især ud og formidle på arbejdspladser, jobcentre, uddannelsesinstitutioner – i hvilket omfang afhænger af din tid og efterspørgslen fra virksomheder osv.    

Da der er et begrænset antal pladser på kurset, vil vi meget gerne høre fra dig pr. mail: info@en-af-os.dk, om du har interesse i at deltage senest mandag d. 14. maj.

Vi glæder os til at høre fra dig!