Nyheder

04.06.2012

EN AF OS på Folkemødet 2012

Når Folkemødet på Bornholm 2012 slår dørene op for de 20.000 deltagende politikere, virksomheder, organisationer og borgere, er EN AF OS også repræsenteret og klar til at give give deltagerne lærerige oplevelser.

Når Folkemødet i Allinge på Bornholm fra den 14.-17. juni løber af stablen, bliver det med omkring 20.000 deltagende ministre, Folketingspolitikere, virksomheder, organisationer og borgere. Folkemødet er derfor en oplagt mulighed for at gøre opmærksom på sin sag, og dét udnytter EN AF OS-kampagnen til at gøre alle deltagerne opmærksomme på kampen mod tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom.

Ved EN AF OS-standen kan deltagere og besøgende finde information om psykisk sygdom, møde nogle af folkene bag EN AF OS og ikke mindst få et personligt indblik i livet med en psykisk sygdom.


KOM OG FÅ KURERET DIN TAVSHED, DIN TVIVL OG DINE TABUER

AF ET MENNESKE MED PSYKISK SYGDOM!

VI SMITTER IKKE!

Mød et menneske bag en psykisk sygdom

Langt de fleste danskere er tolerante over for psykisk sygdom. Vi bliver bare hver især usikre og forvirrede omkring, hvad vi skal tænke og tro – og ikke mindst, hvordan vi skal opføre os i mødet med de mennesker, der er ramt af psykisk sygdom. På Folkemødet har du derfor mulighed for, under hyggelige og afslappede former, at få et sjældent indblik i livet med en psykisk sygdom, som det leves på godt og ondt. I vores ”menneskebibliotek” på EN AF OS-standen kan du møde og høre historier fra mennesker, som selv har valgt at bryde tavshed, tvivl og tabu og taler helt åbent og afklaret om deres eget liv med sygdom.

Spørg om alt det, du ikke tør at spørge om til daglig, alt det der gør dig nysgerrig, alt det du ikke forstår lige her og nu. Vores EN AF OS-frivillige vil med stor glæde fortælle om deres personlige erfaringer.

Du kan møde vores talspersoner ved EN AF OS-standen på disse tider:

  • Fredag kl. 14-16
  • Lørdag kl. 10-12 og 14-16
  • Søndag kl. 10-12

Hør historier fra det virkelige liv

På EN AF OS-standen kan du høre personlige historier og oplevelser indtalt af bl.a. komikeren Anders Stjernholm og direktør Anna Thygesen, som har haft psykisk sygdom tæt inde på livet – enten som sygdomsramt eller som pårørende. Alle vores talspersoner, kendte som ukendte, taler åbenhjertigt om, hvordan psykisk sygdom på godt og ondt har præget deres liv, og hvorfor de mener, det er så vigtigt, at de mange tabuer og fordomme omkring psykisk sygdom skal afløses af gode samtaler og åbenhed.

Vi glæder os meget til at se dig!


Skal du ikke med til Folkemødet? Bare rolig - det har vi tænkt på!

Følg med i alt, hvad vi laver og oplever på Folkemødet, via vores hjemmeside, Facebook og Twitter, så du ikke går glip af noget!