Nyheder

25.05.2016

Landsindsatsen EN AF OS er også på Folkemødet på Bornholm i 2016

Kom og besøg os og få en snak over en kop kaffe med vores ambassadører, der alle personligt har oplevelser med psykisk sygdom og erfaring med at komme videre i livet. Se også nogle af vores film og prøv EN AF OS lykkehjulet og test din viden om psykisk sygdom. På bagsiden, kan du se en oversigt over events.

Du finder os i vores telt K31 i Vinkelstræde 7 i et stille hjørne lige overfor Grønbæks Hotel K35 (Altinget).   Ved behov: ring til os på 30450104

Klik her for at se vores flyer med mere information

EVENTS:

Mødet mellem jobcenter og borgere med psykiske lidelser
Mødet med andre mennesker spiller en rolle for vores holdninger og måder at tiltale og omtale andre. Hør personlige fortællinger om forhold af betydning for at bevare og opnå tilknytning til arbejdsmarkedet, når der er psykisk sygdom involveret, og hvor jobcentret kan have stor betydning.
Torsdag den 16. juni kl. 15.00-16.00 i EN AF OS–teltet, Vinkelstræde 7 i Allinge nr. K31


Mød Rebellen fra Langeland
Ole Sørensen blev landskendt som Rebellen fra Langeland i TV-serien af samme navn, og for sit personlige engagement præget af respekt og værdighed i mødet med brugere af socialpsykiatrien. Kom og mød Ole over en kop kaffe og få en uformel snak om hans metodiske tilgang ”Almindelig Sund Fornuft”.
Fredag den 17. juni kl. 9.30-11.00 i EN AF OS–teltet, Vinkelstræde 7 i Allinge nr. K31

Blød reglerne op – Inddrag borgeren
At sætte ”Borgeren i centrum” er et mantra, der findes på enhver kommunal hjemmeside og på enhver ministers læber. Alle ønsker at praktisere den tilgang - men hvorfor lykkes det så ikke? Vi retter blikket mod personer, der skal hjælpes videre i livet og tættere på arbejdsmarkedet. Hvordan er oplevelsen i forhold til at få hjælp, hvem der hjælper og hvad der virker? Hvad tapper for energi og får en som borger til at give op - og hvad giver energi og mod på at kæmpe videre? Vi lader praktikerne og borgerne komme til orde, når vi i denne debat stiller spørgsmålet: Hvordan får vi skabt et system, der bedst muligt imødekommer borgerens håb, mål og drømme?
Fredag den 17. juni kl. 14.30-15.30 i beværtningen Hut Li Hut, Lindeplads 1 i Allinge nr.K33

Unge med psykisk sygdom under uddannelse
Der er behov for øget fokus på mulighederne for at støtte unge med psykisk sygdom i at gennemføre uddannelser. Fordomme og myter kan stå i vejen for troen på, at den unge kan lykkes hermed. Kom og hør to unges personlige erfaringer med, hvad der har virket for dem og deltag i debatten hos EN AF OS.

Lørdag den 18. juni kl. 9.30-11.00 i EN AF OS–teltet, Vinkelstræde 7 i Allinge nr. K31