Nyheder

27.08.2012

Gør en forskel! Bliv medlem af EN AF OS-panelet!

Vil du være med til at udbrede information om psykisk sygdom og være med til at nedbryde de tabuer, der er omkring at have en psykisk lidelse? Så er EN AF OS-panelet nu åbent for nye medlemmer.

Som medlem af EN AF OS-panelet vil man med jævne mellemrum få tilsendt elektroniske spørgeskemaer via e-mail. Spørgsmålene vil omhandle alt fra personlige erfaringer, holdninger og aktuelle nyhedsspørgsmål.

Som medlem er man 100 % anonym, men man vil, sammen med panelets øvrige 900 medlemmer gøre det muligt for EN AF OS-kampagnen at udbrede information om psykisk sygdom og på den måde gøre det mindre tabubelagt at leve med en psykisk lidelse.

Alle er velkomne hos EN AF OS, men for de spørgsmål, som EN AF OS-panelet vil fokusere på, kræver det, at man som medlem enten har eller har haft en psykisk diagnose.

Hvis du ikke allerede er medlem, og hvis du har eller har haft en psykisk diagnose, kan du tilmelde dig EN AF OS-panelet ved at klikke her.

Vær opmærksom på, at du, når du har tilmeldt dig EN AF OS-panelet, ikke modtager en e-mail som bekræftelse på dit medlemskab. Du vil til gengæld modtage en e-mail næste gang, vi kører en undersøgelse.

Tak fordi du gør en forskel!