Nyheder

27.05.2021

Gratis online forældretræning ved ADHD-foreningen

KiK Nu! er ADHD-foreningens første gratis online træningsprogram til forældre med børn i alderen 3-10 år med ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder, og det er baseret på det første danske forældretræningsprogram med videnskabelig dokumenteret effekt – Kærlighed i Kaos.


Det får du ud af KiK Nu!
KiK Nu! er for dig, som oplever mange konflikter med dit barn. For dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du bedst støtter dit barn. Udover forældre er der også mange fagfolk, der har haft god gavn af programmet – det byder nemlig på værktøjer til at forebygge konflikter, skabe bedre struktur, kommunikere mere positivt og styrke barnets selvværd.

I KiK Nu! får du på første modul viden om og forståelse for ADHD/ADD og de vanskeligheder, det kan give barnet.

I de følgende 10 moduler undervises du i strategier til at forebygge konflikter, kommunikere mere anerkendende, håndtere hverdagen og opbygge dit barns selvværd.

Du lærer blandt andet om planlægning og struktur, faste rutiner, milde og fair konsekvenser, visualisering og belønningssystemer.

På modulerne får du værktøjer til at:

  • Kommunikere mere positivt
  • Skabe bedre struktur i hverdagen
  • Forebygge konflikter
  • Styrke dit barns selvværd

Se oversigt over de 11 moduler  

KiK Nu! modulerne er nemme at forstå og du kan begynde på dem, når du har tid. Benyt dig af alle modulerne eller de moduler, som passer til jeres problemstillinger lige nu. Takket være støtte fra Egmont Fonden er det gratis at deltage.

Du kan begynde KiK Nu! på alle tider af døgnet og hele ugen. Du har altid mulighed for at gennemgå moduler på pc, tablet eller mobil, når det passer ind i din hverdag.

KiK Nu! består af 11 moduler á 20 min. Du kan plukke i modulerne som du har lyst, så det giver bedst mening i en given situation.

Sådan tilmelder du dig:

  1. Gå til  https://www.prologio.com/courses/adhd-foreningen/kiknu
  2. Klik på den grønne deltag i højre hjørne
  3. Opret en bruger på prologio og tryk så på den orange tilmeld
  4. Klik på Aktiver Konto i mailen, som du modtager i din indbakke. Vær OBS på, at den kan være havnet i Uønsket/spam
  5. Indtast det kodeord, du vil bruge fremadrettet
  6. Accepter Privatpolitik

Læs mere om Kik Nu! på ADHD-foreningens hjemmeside her.