Klummearkiv

Velkommen til den nye hjemmeside!

Af Projektleder Johanne Bratbo, Projekt EN AF OS

 

Nu befinder du dig på vores nye redesignede hjemmeside, og du vil derfor hurtigt opdage, at den har fået nyt udseende og format.

Velkommen til vores relancerede hjemmeside www.en-af-os.dk

Nu befinder du dig på vores nye redesignede hjemmeside, og du vil derfor hurtigt opdage, at den har fået nyt udseende og format. Det nye design er valgt for, at det skal være lettere for alle at se og anvende hjemmesiden på smartphones og tablets.

Udviklingen går stærkt på det teknologiske område, og i forhold til udbredelsen af udstyr hos mange af os, betød en alder på 3 år for den gamle hjemmeside, at den allerede var moden til pension. Informationerne på vores hjemmeside var også vokset – så tiden var også inde til, at vi fik set på organiseringen af stoffet, og hvor det er mest logisk at søge information. Jo bedre overblik, jo færre klik, desto bedre.

Du vil stadig kunne finde oversigt over arrangementer, hvad der sker i din region, melde dig som frivillig, se vores undersøgelser, hvor man kan søge hjælp m.m. Men søgningen kan lettere ske i de "vinduer", som du kan rulle frem på din skærm – stor eller lille – helt afhængig af, om du bruger computer, tablet eller smartphone.

Vi håber, at du også vil synes, at hjemmesiden er blevet mere overskuelig og brugervenlig, og at du får lyst til at vende tilbage til siden.

Fra sekretariatet ønsker vi samtidig alle en god jul og et godt nytår!