Nyheder

07.03.2018

LMS lancerer ny rådgivningsside

LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade – har lige lanceret en ny rådgivningsside - hjælp.lmsos.dk. Meningen med siden er, at når du går ind på den første gang, ser du de tilbud, der er i lige netop dit område.

Se nedenfor pressemeddelelsen fra LMS om den nye hjemmeside - HJÆLP.LMSOS.DK

LMS lancerer ny rådgivningsside

I LMS arbejder vi hele tiden på at have de rette rådgivningstilbud på hylderne og gøre dem let tilgængelige for vores brugere. Derfor har vi valgt at dele vores hjemmeside op i to – en side til dem, der leder efter støtte og rådgivning, og en side til dem, der leder efter viden om spiseforstyrrelser og selvskade, eller som gerne vil vide mere om vores forening. Bliv introduceret til den nye rådgivningsside her.

Den nye rådgivningsside - hjælp.lmsos.dk - er netop blevet lanceret. Meningen med siden er, at når du går ind på den første gang, ser du de tilbud, der er i lige netop dit område. På den måde kan du meget hurtigt få overblik over alle aktiviteter, DROP-in støttegrupper eller foredrag nær dig. Vil du hellere se tilbud et andet sted, kan du vælge en anden region i menuen.

Det første, du møder på den nye hjemmeside, er dog vores forskellige rådgivningstilbud: telefon, online, personlige samtaler, SMS, chat, mail og online-forum. Online-forummet er i skrivende stund ved at blive testet og vil blive lagt på hjemmesiden, så snart vi er sikre på, at alt fungerer optimalt. Forummet vil senest være aktivt inden jul, men forhåbentlig allerede, når du sidder med dette blad i hånden.

Du kan finde vores tilbud to steder på hjælp.lmsos.dk I menuen under din region kan du altid finde links til DROP-in støttegrupper og ”øvrige aktiviteter”. De øvrige aktiviteter kan fx være yoga, mindfulness og coaching – det vil sige aktiviteter, der bliver gentaget regelmæssigt. I kalenderen kan du finde alle de nye aktiviteter, eller aktiviteter som kun gentages en enkelt gang, fx kurser og foredrag.

Kommentarer er velkomne

Vi har testet systemet og er meget tilfredse med den måde, det fungerer på. Vi synes selv, at det er blevet meget nemmere for dig at finde frem til vores rådgivningstilbud og er sikre på, at mange flere vil benytte tilbuddene.

Skulle du finde noget, som du synes er uhensigtsmæssigt, ikke fungerer som du forventer, eller noget du blot vil kommentere, så er du velkommen til at skrive til webmaster@lmsos.dk. Vi er klar til at tage imod alle beskeder, som vi vil vurdere løbende.

Vi håber, at I tager godt imod vores nye hjælpe-side.