Nyheder

14.05.2013

Nordjyder ro(c)ker fordomme

Fredag den 17. maj forsøger en gruppe nordjyder at ro©ke ved en række fordomme om psykisk sygdom. Det sker med musik, improvisationsteater og uformel snak med forbipasserende – alt sammen lige midt i Aalborg.

RO©K EN FORDOM er et nyt initiativ, der som et led i landskampagnen EN AF OS skal være med til at skabe synlighed og større åbenhed om psykisk sygdom lige midt i Aalborg.

RO©K EN FORDOM vil:
• være med til at bryde tavsheden om psykiske sygdomme
• rokke ved de mange fordomme, der hersker
• med musik, improvisationsteater og synlighed være en del af bybilledet
• være primus motor for en uformel snak med en af vores frivillige rådgivere og brugere af Psykiatriens tilbud.

Det første af i alt fire arrangementer løb af stabelen fredag den 3. maj, og her kan du se et kort webtv-indslag fra arrangementet.  

Arrangementet gentages fredag den 17. maj og igen fredag den 7. juni og fredag d. 21. juni – alle dage i tidsrummet fra 15-17, så er du i Aalborg, er du meget velkommen til at kigge forbi. Du kan bl.a. høre live musik med Helle Lund, Joachim Jørgensen og musikalske gæster.

Det er Psyk-Info, der sammen med de nordjyske EN AF OS-ambassadører, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Depressionsforeningen, Vaerk9000 og cafeerne på C.W. Obels Plads sætter fokus på fordomme om og afmystificering af psykiske sygdomme.

Arrangementet foregår midt på C.W. Obels Plads, 9000 Aalborg C, hvor EN AF OS har regionalt kampagnekontor.