Nyheder

03.03.2021

EN AF OS præsenterer ny underside om håb

EN AF OS sætter fokus på håb på ny underside.


En ud af 5 danskere rammes af psykisk sygdom i løbet af et år. Når du får en diagnose, kan det føles skræmmende, uigennemskueligt og som en livstidsdom. For det kan man da aldrig komme sig af? Og bliver det ikke bare værre med tiden? De myter vil vi gerne mane i jorden, for ingen er kun sin diagnose, og langt de fleste kan få det godt igen. Derfor er det også vigtigt at holde fast i håbet om, at du kan komme ud på den anden side, også når det ser allerværst ud.

Sammen med vores ambassadører sætter vi derfor fokus på håbet. På undersiden kan du læse tekster skrevet af nuværende eller tidligere EN AF OS-ambassadører, som alle har eller har haft psykisk sygdom tæt inde på livet. De deler deres vidt forskellige oplevelser af, tanker om og perspektiver på håb. For håbet har lige så mange ansigter, som der er mennesker.

EN AF OS har et budskab om, at håbet er en del af helbredelsen. Vi håber derfor, at teksterne kan bidrage med inspiration til, hvordan håbet kan se ud for netop dig. For den person du sidder overfor. Din pårørende. Din ven. Din familie. Din patient. Din borger. Eller dit medmenneske.

God læselyst!

Du finder siden og de personlige tekster her.