Nyheder

Fredag

Jeg stod op kl 6:30 og gjorde mig klar til konferencen endelig skulle starte. Kl 7:45 mødtes jeg med Jessica. Jessica er en jeg har haft kontakt med over nettet, de seneste par måneder. Hun lider også af OCD. Hun er 21 år og kommer fra Pittsburgh i Pennsylvania.
 
Vi gik sammen ned til det første foredrag som hed "Young Adults: Introduction". Her troede vi begge at vi bare skulle ind og høre en masse on konferencen og blive introduceret til de forskellige ting, men vi blev hurtigt begge overrasket, da det viste sig at vi skulle "speeddate" folk. Vi skulle snakke med hver person i 2 minutter, inden vi så gik videre til den næste. På den måde fik vi lært nogle andre mennesker med OCD at kende, og vi fik fremprovokeret vores angst.

Efter en hurtig frokost sammen med Jessica og min far, gik vi allesammen videre til det næste foredrag som handlede om hvordan man lettest overkommer at flytte for sig selv og få sig et job når man har OCD. Jeg fik en masse gode tips til hvordan jeg skal håndtere det når jeg flytter hjemmefra til august.

Kl 18:00 gik Jessica og jeg ned i restauranten i lobbyen på hotellet, hvor vi mødte nogle andre fra konferencen som vi spiste sammen med. Jeg smagte Macaroni & Cheese for første gang i mit liv.

Efter en god aftensmad gik jeg til en Young Adults Support Group, hvor jeg fik snakket og hørt en masse omkring de andre unge her på konferencen.

Efter en lang dag ligger jeg nu på mit hotelværelse med min far og ser tv. Klokken er "kun" 21:50, men jeg er allerede vildt træt. Det har været en spændende og lærerig dag her i downtown Atlanta, hvor jeg har fået mødt en masse søde mennesker, som jeg håber, jeg kan få snakket mere med i morgen. Jeg vender tilbage igen i morgen med flere indtryk fra konferencen.

Jonas

Billede fra konferencen