Nyheder

Lørdag

Efter en god nats søvn gik min far og jeg ud for at spise morgenmad i Atlanta på én af de mange morgenmads restauranter i downtown. Det er en ting man bare skal prøve når man er i USA. Jeg elsker amerikanske pandekager med sirup, så jeg fik 3 kæmpe pandekager :)

Efter en god morgenmad gik jeg til det første foredrag jeg ville til om lørdagen. Det handlede om tvangstanker og hvordan man bedst tackler dem. Det var et virkelig godt foredrag, hvor vi også lærte hvor normale sådan nogle tanker er. På et tidspunkt kaldte foredragsholderne os sammen i en rundkreds. Her fik vi hver en ballon, som vi skulle puste op og på den skulle vi skrive en tvangstanke som vi havde haft imens foredraget havde været igang. Derefter skulle vi kaste ballonen op i luften, og gribe en andens ballon, for derefter at læse hinandens tanker op. Det var utroligt sjovt, og det viste hvor mange forskellige "syge" tanker vi mennesker kan få.

Kl 12:45 mødtes jeg med Jessica, Nancy og Racell. Nancy  og Racell er to af de andre jeg har mødt på konferencen og de lider også af OCD. Vi gik allesammen ud til frokost på Hard Rock Café hvor vi fik snakket godt og grundigt sammen, og havde det skide sjovt.

Efter frokost gik jeg op til mit hotel værelse hvor jeg havde et par timers afslapning, inden min far og jeg skulle mødes med alle de andre til den store Saturday Social Event. Det startede kl 18:30. Der var forskellige skilte på bordene hvor der f.eks stod Young Adults, Teens & Adults med OCD. Her kunne man så vælge et bord alt efter hvilken målgruppe man gerne ville falde i snak med. Vi satte os ved Young Adults bordet. Der gik da heller ikke lang tid før der satte sig et ungt par ned. Jeg faldt da også hurtigt i snak med manden, som hed Kevin. Vi fik snakket om alt lige fra sport til USAs healthcare system, og det endte da også med at jeg fik hans facebook.

Kl er nu 21:45, og jeg ligger igen på mit hotelværelse - fuldstændig smadret efter en lang dag. Jeg har igen i dag mødt en masse fede mennesker som jeg virkelig håber jeg kommer til at snakke med fremover. Jeg har været til et par fede foredrag, hvor jeg lærte at jeg ikke er så alene i verden med min OCD, som jeg nogle gange går og tror. Jeg bliver mere og mere glad for at jeg valgte at tage de ca. 7000 km over atlanten for at tage til denne her konference. Jeg snakker allerede med de andre om konferencen næste år i Los Angelos, og om hvordan vi skal mødes igen. Jeg håber bare jeg får råd, da det jo ikke er helt billigt at tage til USA :) Det må blive alt fra mig i dag. Until next time!

Jonas


Jonas og Jessica