Nyheder

Søndag

Efter en fantastisk fredag og lørdag, stod jeg op tidligt søndag. Jeg havde ikke nogle foredrag jeg skulle til, så jeg gik med min far ud og spiste morgenmad. Omkring kl 10 ringede Jessica til mig. Hende og Nancy var færdige med at være til foredrag, så hun spurgte mig om jeg ikke kom ned i lobbyen, så vi kunne være sammen.

Jeg gik ned i lobbyen og mødtes med dem. Jeg havde allerede fortalt dem at kl 11 skulle jeg se fodbold kamp. Jeg er kæmpe Brøndby fan, så jeg ville for alt i verden ikke misse den kamp. Men istedet for at gå op på værelset og se den, besluttede jeg mig for at tage min bærbar med ned i lobbyen, så jeg kunne snakke med Jessica og Nancy samtidig. Vi sad og hyggede imens vi så kampen, og de grinte meget over hvor meget jeg levede mig ind i kampen.

Efter kampen mødtes vi med Raquel (jeg stavede hendes navn Racell igår, det var forkert) og nogle andre fra konferencen. Vi sad i lobbyen og snakkede, og fik taget en masse billeder af os allesammen samlet. Kl nærmede sig 15:00, hvor Jessica skulle afsted mod lufthavnen, og vi snakkede en masse om hvor hurtigt weekenden var gået. Vi synes allesammen det var lidt vemodigt, at vi allerede skulle til at sige farvel efter kun 3 dage sammen, men vi blev enige om at vi måtte holde kontakten ved lige via Facebook og Skype.

Kl blev 15:00, og Jessica skulle afsted. Vi gav hinanden et kram, og blev enige om at vi ville gøre alt vi kunne for at komme til konferencen igen næste år, så vi kunne se hinanden igen. Jeg gik op på mit værelse og besluttede mig for at slappe lidt af.

Efter et par timers afslapning skrev Nancy til mig på Facebook. Vi havde besluttet os for at vi skulle hen til et stort indkøbscenter og spise aftensmad. Min far tog med, det samme gjorde Nancys mor. VI sad i lang tid og snakkede, og nød noget god mad.

Nu ligger jeg så her og skriver det her. Jessica er taget afsted, Nancy tager også hjem i morgen og min far og jeg tager videre til Florida for at holde ferie. Det har alt i alt været en fantastisk konference. Jeg har mødt så mange helt vildt søde mennesker, og så mange mennesker som forstår hvordan det er at have OCD. Jeg er utrolig trist over at det allerede er slut, og der kommer til at gå mindst et helt år, før jeg får dem allesammen at se igen. Men jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at få sparet nok penge sammen til at rejse herover igen næste år. Jeg håber i har nydt at læse om mine oplevelser til denne konference. Det har i hvert fald været sjovt for mig at blogge omkring det. Tak fordi i læste med, og som de siger herovre: Take care!

Jonas