Nyheder

26.06.2020

Sommeraktiviteter i Recovery Lab

 

Nu begynder Recovery Lab så småt at åbne op for nye deltagere på kurser og aktiviteter. De er derfor klar med en række særligt tilrettelagte aktiviteter henover sommeren og begyndelsen af efteråret 2020. De tilbyder blandt andet denne sommer en række udflugter til dig, som ønsker at dele udendørs oplevelser med andre ligesindede. Alle udflugterne er arrangeret af frivillige peers hos Recovery Lab, der har egne erfaringer med psykiske udfordringer og med at komme sig fra disse.

Aktiviteterne er:
 
Torsdagscafe
- Åben cafe med peers alle torsdage (Opstart 2. Juli kl. 14.00 - 16.00)
Kom forbi til hyggeligt samvær hver torsdag. Du vil blive mødt af frivillige peers, der alle har egne erfaringer med psykiske udfordringer og kan sætte ord på deres erfaringer med at komme sig. Der er her mulighed for 1 til 1 peer samtaler og andre aktiviteter.
Læs mere her.

Blid Yoga - Restorativ Hatha yoga (Opstart 20. Juli kl. 15.00 - 16.30)
Nænsom og blid yoga for alle interesserede.
Læs mere her.

Sommeraktiviteter - 4 udendørs oplevelser i sommeren
Vi mødes hos Recovery Lab, Vesterbrogade 53, 1620 København V. og følges derfra på udflugterne.
• Tur til Langelinie med is i det blå. (05 Juli kl. 13.00 - 15.30)
• Tur til Amager Fællede med sandwich i solen. (10 Juli kl. 12.00 - 15.00)
• Tur til Dyrehaven med lette forfriskninger i varmen. (17 Juli kl. 11.40 - 14.30)
• Tur til Frederiksberg Have/Søndermarken med sandwich i det grønne. (24 Juli kl. 12.00 - 15.00)
Det er altid gratis at deltage og Recovery Lab tilbyder let forplejning på alle udflugter i form af drikkelse og noget at spise.
Læs mere her.

Bliv Frivillig på Recovery Telefonen
Har du en Peeruddannelse eller erfaring med peerarbejde lønnet eller frivillig, kan du få et kursus og blive frivillig som peer i vores telefoniske recoveryforløb.
Læs mere her.


Om Recovery Lab
Recovery Lab har siden 2004 lavet udviklende forløb for mennesker, der har gennemgået psykiske kriser og har sociale udfordringer. Da Recovery Lab i sin tid blev dannet, hed det Projekt Vendepunkter og udsprang af LAP (Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere). I 2017 frigjorde projektet sig fra LAP og skiftede ved den lejlighed navn til Recovery Lab. De er en selvejende institution og er finansieret af fonde og puljer.

Hos Recovery Lab har du mulighed for at arbejde med din recoveryproces på kurser sammen med andre ligesindede. Vores underviserne har egne erfaringer med psykiske eller sociale vanskeligheder og med at komme sig fra disse. De kan skabe et trygt rum med plads til alle, og hvor du kan spejle dig i underviserne og de øvrige deltagere. Recovery Lab tilbyder også aktiviteter og arrangementer, der giver dig inspiration til, at du kan arbejde videre med din recoveryproces.

Se mere på Recovery Lab's hjemmeside www.recoverylab.dk