Nyheder

20.04.2012

Udskrevet

Nyt website tager dig i hånden under udskrivning. Udskrevet.dk er en hjælp til dig, der skal udskrives fra en psykiatrisk afdeling. Her kan du se videoklip og læse om hvordan man forbereder sig på at blive udskrevet.

Hjemmesiden er lavet af tidligere indlagte, pårørende og medarbejdere, der har med udskrivninger at gøre til dagligt. Tanken er, at alting er lidt nemmere, når man ved hvad der skal ske.

På udskrevet.dk finder du mange gode råd og redskaber til at få gang i en god hverdag igen. Du kan læse om hvilken støtte, du kan forvente, når du kommer hjem, og hvad der er af muligheder for psykiatrisk behandling.

Brug også siden til at fortælle om din egen udskrivning, om hvad du synes du blev godt informeret om og om de ting du har savnet at vide noget om – eller savner lige nu.

Sammen med hjemmesiden er der lavet en udskrivningsguide, der siden juni 2011 er blevet givet til borgere, der udskrives fra en psykiatrisk afdeling i Region Hovedstaden.

Der vil senere komme en guide i alle fem regioner, men meget af indholdet kan allerede nu bruges i hele landet og af pårørende, medarbejdere og andre interesserede.

Guiden kan downloades gratis på udskrevet.dk, hvor der også står mere om projektet.

På udskrevet.dk finder du links og telefonnumre til rådgivninger. Både hvis du har brug for hjælp NU eller bare har brug for at tale med nogen.

Sitet kan også bruges af pårørende, medarbejdere og andre nysgerrige.

Se mere om hvem, der står bag udskrevet.dk under om udskrevet