Nyheder

23.03.2012

EN AF OS-kampagnen lancerer EN AF OS-panelet

Landskampagnen EN AF OS lancerer nu EN AF OS-panelet. Panelet, som vil bestå af personer, som enten har eller har haft en psykisk diagnose, har til formål at indsamle information om viden og holdninger til diverse spørgsmål om psykisk sygdom.

Landskampagnen EN AF OS har til formål at udfordre de mange fordomme, der findes om psykisk sygdom i Danmark. Det skal være lettere at have og leve med psykisk sygdom – og det skal være lettere at komme sig efter psykisk sygdom.

Som en del af de initiativer, som skal gøre kampagnen mere synlig, lancerer kampagnen derfor nu EN AF OS-panelet. Panelet vil bestå af i alt ca. 1.000 personer, der enten har eller har haft en diagnose på en psykisk sygdom. Svarene på de spørgeundersøgelser, som medlemmerne vil få tilsendt, vil blandt andet indgå i PR-materiale og pressehistorier, som skal bringe fokus på kampagnens slogan - "væk med tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom".

Som medlem af EN AF OS-panelet vil man modtage omkring 10-15 spørgsmål via mail cirka hver anden måned. Deltagelsen i panelet er 100 % anonym.

Har eller har du haft en diagnose på en psykisk sygdom, og har du lyst til at dele dine erfaringer og holdninger med os om psykisk sygdom, vil vi meget gerne høre fra dig. Det eneste, du skal gøre for at komme med i EN AF OS-panelet, er at åbne dette link, sætte kryds ved at du vil deltage i panelet og skrive din mailadresse.

Du kan deltage i spørgeundersøgelsen og tilmelde dig EN AF OS-panelet ved at klikke her.

Lille EN AF OS-logo