Privatlivspolitik

Introduktion

Landsindsatsen EN AF OS har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark og af samme grund har vi behov for at holde kontakt med mange mennesker hver eneste dag.

Vi lægger stor vægt på at behandle personoplysninger med omhu og inden for lovens rammer. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Landindsatsens EN AF OS behandler dine personoplysninger, som bliver indsamlet gennem vores websites. Derudover kan du læse om dine rettigheder vedrørende behandling af dine personoplysninger af EN AF OS.

Hvis du har nogle yderligere spørgsmål eller indsigelser, kan du altid kontakte Johanne Bratbo på johanne.bratbo@regionh.dk.

Behandling af personoplysninger

Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige for at opfylde vores formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige – eller når du beder os om det.

Når du benytter et af EN AF OS websites (en-af-os.dk/ og www.againststigma2017.com), indsamler og behandler vi personlige informationer til specifikke og saglig formål.

Nedenfor oplistes, hvilke personoplysninger EN AF OS behandler til hvilke formål, når du besøger vores hjemmesider:

Frivillige: Når du tilmelder dig som frivillig på en-af-os.dk, har vi behov for at kontakte dig. Derfor samler og behandler vi følgende personoplysninger: navn, adresse, email, telefon og eventuelt kommentarer, som du skrev i formularen, som du har brugt til at tilmelde dig. De følsomme personoplysninger, som du evt. afgav os, behandler vi kun for at gennemføre det frivillige arbejde, som du har udtrykt interesse for.

Konference nyhedsbrev: Når du abonnerer på vores nyhedsbrev på http://www.againststigma2017.com/index.php/practical-info/newsletter, indsamler og behandler vi følgende personoplysninger: e-mail adresse, navn og organisation.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket, som er nederst i de enkelte nyhedsbreve. Oplysningerne om de enkelte abonnementer bliver ikke videregivet, og oplysningerne slettes med det samme, hvis du opsiger dit abonnement.

Internt nyhedsbrev: Hvis du bliver en af vores samarbejdspartnere, bliver du inviteret til at abonnere vores på interne nyhedsbrev. Hvis du siger ja til abonnement, indsamler og behandler vi følgende personoplysninger: e-mail adresse, navn og organisation.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket, som er nederst i de enkelte nyhedsbreve. Oplysningerne om de enkelte abonnementer bliver ikke videregivet.

Når du tilmelder dig et af vores nyhedsbreve, registreres dit navn og e-mailadresse. EN AF OS bruger Campaignmonitor som databehandlere til at udsende nyhedsbrevene. Det betyder at de får adgang til din mailadresse, men de må ikke videregive den.

Cookies

Vores hjemmesider anvender ”cookies”. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med formålet om at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Se evt. vejledning, om hvordan du sletter cookies: minecookies.org/cookiehandtering. Imidlertid kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, hvis du sletter eller blokerer for cookies.

Sikkerhed

Vi har begge tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig slettelse, tab, ændring, misbrug eller uautoriseret videregivelse eller offentliggørelse. Vi har desuden fastlagt en procedure for adgangsrettigheder til de medarbejdere, der behandler fortrolige personoplysninger.

Vi sikrer også, at uvedkommende ikke får adgang til dine personoplysninger. I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der indebærer en høj risiko for dig, vil vi underrette dig så hurtigt som muligt.

Periode for opbevaring

Opbevaringstiden af personoplysninger afhænger af formålet med behandlingen, men de opbevares altid i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke, og vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Du har desuden ret til at anmode om at disse bliver rettet eller slettet. Du kan derfor altid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Du finder kontaktoplysninger øverst her i privatlivspolitikken.

Du kan indgive klage til tilsynsmyndighederne - Datatilsynet (www.datatilsynet.dk) over behandling af dine personoplysninger.

Revision af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre foreningens privatlivspolitik. Når vi ændrer privatlivspolitikken, ændrer vi også datoen øverst i dette dokument. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.